veel­gestelde vragen

B2B partner

Heeft uw bedrijf interesse in de Mr. E-ZY als relatie geschenk of wilt u het inzetten bij een evenement? Neem dan contact op met Brandhouse via onderstaande contactgegevens.

Brandhouse
E-Mail: sales@brandhouse.nl
Telefoon: 076-205 93 63

Wij hebben voldoende mogelijkheden op dit gebied. Onze B2B partner Brandhouse uit Den Bosch kan u uitvoerig alle mogelijkheden vertellen. Bel of mail voor al uw B2B vragen 076-205 93 63. Sales@brandhouse.nl

De Mr. E-ZY is niet alleen uniek door de ingebouwde powerbank waardoor het zichzelf vult maar ook door het feit dat het geen grote openingen heeft waardoor deze niet snel lucht verliest. De Mr. E-ZY is rondom helemaal dicht gemaakt en daardoor verliest het nagenoeg geen lucht tijdens gebruik. Dit komt omdat de binnenkant is voorzien van een duurzame TPU coating. Eenmaal gevuld kunt u dus zeer lang genieten van de Mr. E-ZY en mocht u toch nog wat extra lucht willen toevoegen? dan is 1 druk op de knop van de powerbank voldoende.

Mr. E-ZY makes Life easy!

Meer informatie hierover vind je op de pagina duurzaamheid.

U kunt betalen met :

IDEAL
Banktransfer
Bankcontact
Sofort
Creditcard
Riverty (afterpay)

U krijgt de Mr. E-ZY in een zeer luxe verpakking waardoor u meteen een echte beleving ervaart. In deze luxe verpakking zit de Mr. E-ZY van uw keuze met een handige draagtas daarbij. Tevens een oplaadsnoer zodat u uw powerbank kunt opladen als deze leeg is.

De Mr. E-ZY is juist gemaakt om buiten te gebruiken maar is zo comfortabel dat deze natuurlijk ook binnen gebruikt kan worden.

Bestelt u op een werkdag voor 16:00 uur dan zorgt onze fulfilment partner uit Joure ervoor om uw bestelde Mr. E-ZY binnen 1 werkdag in Nederland te leveren. Bij hoge uitzonderingen duurt dit 2 of drie dagen maar zoals gezegd dit zijn uitzonderingen.

De Mr. E-ZY Louncher weegt maar 1,2 kilo de Mr. E-ZY Chair weegt nog niet eens 1 kilo en  de Mr. E-ZY Sunbed slechts 1,8 kilo. Ideaal en super licht om overal mee naartoe te nemen dus en helemaal makkelijk in de door ons meegeleverde ruime draagtas. Deze draagtas hebben we lekker ruim gemaakt zodat de Mr. E-ZY niet in een te kleine draagtas hoeft te worden gepropt.

De Mr. E-ZY Lounger en de Mr. E-ZY Chair zijn uitstekend geschikt om heerlijk op te gamen. Het is zelfs mogelijk om je controler in de powerbank te pluggen.

Wij zijn 2 jaar bezig geweest met de ontwikkeling van een powerbank welke opblaasbare producten dmv 1 druk op de knop zichzelf kan opblazen. De krachtige powerbank is door onszelf ontworpen en zijn daar de eerste in de wereld mee. De powerbank onttrekt lucht uit de buitenlucht en blaast deze automatisch door de grote knop de Mr. E-ZY binnen. Wel grappig om te weten maar eigenlijk moet u gewoon heerlijk genieten van dit gemak.

U laat de Mr. E-ZY heel makkelijk leeglopen d.m.v. het opendraaien van de grote knop op de powerbank en dan zachtjes te duwen op het product. Om het helemaal makkelijk te maken hebben wij een extra grote draagtas meegeleverd zodat deze zonder moeite weer terug in de draagtas gestopt kan worden. Tevens hebben wij op deze website een leegloop instructie filmpje geplaatst.

U kunt de Mr. E-ZY met een volle powerbank meer dan 10 keer vullen en als deze leeg is kan u deze gewoon weer opladen op het elektriciteitsnet.

Wel maken wij 1 kanttekening en dat is wanneer er gebruikt wordt gemaakt van de telefoon oplaad functie die op deze powerbank zit. Deze functie is prachtig bij een lege telefoon batterij maar trekt natuurlijk wel veel sneller de powerbank leeg, houd hier rekening mee.

We adviseren ook om niet te wachten tot de powerbank helemaal leeg is maar gewoon altijd even op te laden als u gaat genieten van een heerlijke dag of dagen met de Mr. E-ZY. Een powerbank oplaad instructie filmpje ziet u hier.

Er zit een volledig jaar garantie op dit kwaliteitsproduct!

De Mr. E-ZY heeft een draagvermogen van 150 kg.

Doordat de Mr. E-ZY is voorzien van een powerbank is deze niet geschikt om ermee in het water te gaan.

is er toch nog iets onduidelijk?

Mocht u na het bekijken van veelgestelde vragen of het lezen hoe onze producten werken toch nog vragen hebben?