dé unieke chair dat zichzelf vult.

door slechts 1 druk op de knop!

 

Mr. E-ZY makes life easy!

LIGZAKKEN EN ZITZAKKEN VOOR BUITEN

Bij zitzakken wordt er vaak gedacht aan een exemplaar voor binnen, maar de Mr. E-ZY zitzakken zijn speciaal ontworpen voor buiten. Met de Mr. E-ZY opblaasbare lig- en zitzakken creëert u uw eigen chillplek waar u maar wil. De comfortabele opblaas stoelen zijn zeer licht in gewicht en daardoor eenvoudig mee te nemen. Bovendien vullen de opblaasbare stoelen zichzelf d.m.v. 1 druk op de knop van de ingebouwde powerbank.

VAN VULLEN TOT ZITTEN

Met de bijkomende tas zijn de Mr. E-ZY stoelen en loungers ideaal om mee te nemen naar het strand. De Mr. E-ZY Chair, Lounger en Sunbed zijn eenvoudig opblaasbaar met slecht 1 druk op de knop. De opblaasstoelen zijn binnen een minuut klaar om heerlijk op te chillen. Ready? Sit. Go! 

DE MR. E-ZY MODELLEN

Zak lekker onderuit in de zelfopblaasbare zitzak Chair, die zowel als relaxstoel in uw tuin als een gamestoel thuis gebruikt kan worden. Houdt u liever van loungen? Dan is de Mr. E-ZY Lounger wat voor u. Voor de zonaanbidders hebben we het Sunbed, dé opblaasbare ligstoel voor al uw dagjes strand. Nooit meer op een handdoek of badlaken zitten, nooit meer tillen met zware stoelen of bedjes, nooit meer veel te veel betalen voor het huren van strandbedjes. Mr. E-ZY makes life easy!