Retourneren

Niet tevreden over uw aankoop en wilt u het retourneren? Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de bestelling altijd naar ons terugsturen. Let op! We ontvangen het artikel graag in de originele staat (incl. labels) & verpakking bij ons retour.

Hoe werkt het retourneren?

 1. Lees onderstaande informatie goed door en vul het digitale retourformulier in.
 2. Verpak de artikelen (onbeschadigd, schoon en ongebruikt  in de originele verpakking inclusief doos).
 3. Zorg dat uw eigen gegevens / bestelnummer te vinden zijn in of op de verpakking.
 4. Noteer het retouradres op de buitenkant van het pakket.
 5. Retourneer het pakket binnen 14 dagen via een verzendpunt (bijv. PostNL / DHL of een ander naar keuze).

Retouradres

Webshop-outlet.nl
Retourafdeling
Celsiusweg 10
8503 AC Joure
Nederland

Belangrijke informatie

 • De kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering bij het correcte retouradres (zie bovenstaand adres) van Webshop-outlet.nl. Indien het pakket naar een ander warehouse dan bovenstaand adres wordt verzonden worden er 5 euro verwerkingskosten in rekening gebracht.
 • Mocht het retourpakket beschadigd of zoek raken dan is het risico voor de verzender van het pakket. Bewaar daarom altijd de bon van het postagentschap waarmee het pakket wordt verzonden.
 • Geef duidelijk uw naam, adres en ordernummer aan in de doos van je retourzending (zonder gegevens kunnen wij je retourzending niet koppelen en uw aankoopbedrag niet terugstorten).
 • Retourzendingen zonder afzender worden voor maximaal één maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De verpakking met zorg verzenden, gelieve hier geen duct tape voor te gebruiken.
 • Vul onderstaand formulier in. Het invullen van het retourformulier moet binnen 14 dagen na ontvangst, daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren. Hierna vervalt uw herroepingsrecht.
 • Is uw retourzending goedgekeurd dan zal uw retour binnen 14 werkdagen worden gecrediteerd. Zoals eerder aangegeven de retourkosten zijn voor uw eigen rekening.
 • Voor de uitgebreide algemene voorwaarden kunt u hier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.