Over ons

We kunnen wel heel groots doen over ons bedrijf, maar we zijn er juist trots op dat we een klein maar zéér enthousiast bedrijf zijn! We zijn totaal afhankelijk van de tevredenheid van u als consument en hier gaan wij dan ook vol voor.

Deze tevredenheid willen wij niet alleen bewerkstelligen door u een uitstekend en hoogwaardig product te leveren maar ook door u als klant zijnde op nummer 1 te zetten. Voordat u de Mr. E-ZY in bezit heeft is dit product maar liefst 4 keer uitvoerig getest en gecontroleerd op gebreken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze huidige 3 Mr. E-ZY producten zijn op dit moment de enige producten die wij verkopen, waardoor onze volledige focus ook hiernaartoe gaat. Wij hebben het volledige traject, van produceren tot het uiteindelijk afleveren van de Mr. E-ZY bij u thuis, onder controle!

Het ontstaan van Mr. E-ZY

Misschien heeft u wel eens airlounger gezien op het strand, park of een festival welke gevuld dient te worden door het scheppen van lucht? Deze airloungers werden in grote getallen gekocht en vooral onder jongeren een bijzonder populair.

Nadeel van deze airloungers was dat velen deze niet of slecht gevuld kregen en bij pogingen hierbij de lachers op hun hand kregen. Wie kent ze niet: de virale filmpjes waar mensen tientallen meters renden om maar een beetje lucht te scheppen voor hun zitzak? Bovendien had de grote opening die al deze airloungers hebben om lucht mee te scheppen, als nadeel dat door dezelfde opening ook weer vrij snel lucht verloren ging.

Hieruit stond het idee om een zitzak te ontwikkelen die licht, duurzaam, mooi, comfortabel én luchtbehoudend is. Het belangrijkste punt is dat de zitzak zichzelf eenvoudig met 1 druk op een knop kan vullen. Dit was de start van Mr. E-ZY.

Begin 2019 zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze unieke powerbank. Deze powerbank zorgt ervoor dat de Mr. E-ZY zichzelf vult. Tevens kan u uw mobiel ermee opladen en er is zelfs een mogelijkheid om een game console aan te sluiten. Is de powerbank leeg? Dan kan deze eenvoudig opgeladen worden aan het elektriciteitsnet. Met een volle accu kunt u uw Mr. E-ZY weer draadloos vullen tot wel 20 keer!

De producten van Mr.E-ZY zijn bijzonder licht in gewicht:

Mr. E-ZY Chair 1 kilogram
Mr. E-ZY Lounger 1,2 kilogram
Mr. E-ZY Sunbed 1,4 kilogram

 

Alle Mr. E-ZY producten worden geleverd in een ruime draagtas. Zo kunt u de Mr. E-ZY airlounger zo over uw schouder meenemen waar u ook wil!

Wilt u een lucht zitzak hebben die:

  1. Draadloos gevuld wordt met slechts 1 druk op de knop;
  2. Zeer licht en daardoor makkelijk mee te nemen is;
  3. Een ingebouwde powerbank heeft die steeds weer opnieuw opgeladen kan worden;
  4. Een oplaadfunctie voor uw mobiel of game console heeft;
  5. Een comfortabel zit- en ligcomfort heeft;
  6. Ook nog eens duurzaam is?

Dan is de Mr. E-ZY de juiste keuze.

Mr. E-ZY MAKES LIFE EASY!

Klantenservice

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen betreffende de levering, betaling, retourneren of garantie? Dan kunt u ons direct bereiken via de klantenservice van ons fulfilment partner in Joure op de volgende dagen en tijden:

Iedere MaandagWoensdag, Donderdag en Vrijdag kunt u ons telefonisch benaderen van 09:00 uur tot 12:00 uur

+31(0)513 20 30 61 of via Whatsapp +31(0)513 20 30 61
support@mr-ezy.com

Bedrijfsgegevens

Daan's Investment B.V.
Brantjesstraat 72
1447 PE Purmerend
Telefoon: 06-55 85 85 70
E-mailadres: info@mr-ezy.com
KvK-nummer: 713.53.666
Btw-identificatienummer: NL 858.68.2497.B02

B2B Partner

Heeft uw bedrijf interesse in de Mr. E-ZY als relatiegeschenk of wilt u het inzetten bij een evenement? Neem dan contact op met Brandhouse via onderstaande contactgegevens:

Brandhouse
E-Mail: sales@brandhouse.nl
Telefoon: +31 (0)76-205 93 63