Mr. E-ZY - Lounger - Sea Green model

Stel u voor: heerlijk op vakantie met de camper, genietend van ultieme vrijheid, flexibiliteit en het comfort van uw eigen “huis” op wielen. Of u nu droomt van avonturen in Noorwegen, Zweden, Denemarken of de prachtige bestemmingen in Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië, met een camper zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar hoe gaat u om met de beperkte ruimte in uw camper?

Optimaal gebruikmaken van beperkte ruimte

Fietsen, brommers, tafels, (strand)stoelen en zitzakken zijn onmisbaar om de omgeving te verkennen en te ontspannen in het zonnetje. Maar laten we eerlijk zijn, ze nemen kostbare ruimte in beslag. Gelukkig hebben wij zelfopblaasbare zitzakken ontwikkeld, een innovatieve reisgenoot die al uw ruimteproblemen met kamperen oplost. Maak kennis met de oplossing die uw vakantie naar een hoger niveau tilt!

Comfortabel kamperen met veelzijdige zitzakmodellen

De zitzakken zijn verkrijgbaar in een Lounger, Chair of Sunbed en bevatten elk een unieke – door onszelf ontworpen – powerbank. Met één druk op de knop vult de zitzak zichzelf in slechts één minuut, zonder dat er een elektriciteitsnetwerk nodig is. Dankzij het slimme ontwerp met volledige afsluiting behoudt de zitzak vrijwel alle lucht, waardoor u niet constant hoeft bij te vullen. Bovendien hebben we afscheid genomen van de plastic binnenzak, wat niet alleen duurzaam is, maar ook goed voor de natuur.

Gemakkelijk te dragen en op te bergen in de handige draagtas

De zitzakken zijn superlicht, compact, sterk en gemakkelijk over uw schouder mee te nemen. Na een heerlijke dag of week op avontuur bergt u de zitzak moeiteloos op in de draagtas die wordt bijgeleverd. Geniet van het gemak en de vrijheid die de zitzak biedt, waar u ook naartoe gaat.

Altijd opgeladen met de ingebouwde powerbank

Met één druk op de knop van de ingebouwde powerbank transformeert u elke plek in een chillgebied. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook nog eens uw telefoon opladen via de handige powerbank. Dit maakt het leven gemakkelijk en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw camperavonturen.

Waar wacht u nog op? Ga op pad met de camper en ervaar de luxe en het comfort van de Mr. E-ZY. Laat uw vakantie herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Kies voor de ultieme vrijheid en ontdek het gemak van onze zelf opblaasbare zitzakken. Maak van elke reis een onvergetelijke ervaring met de zitzakken als uw ultieme reisgenoot. Bekijk onze modellen, bestel en laat de zitzakken uw vakantie naar een hoger niveau tillen!

Ontdek de reislichte en zelfopblaasbare Mr. E-ZY zitzakken op festivalcampings
04/07/2023
Mr. E-ZY Sunbed ideaal voor kinderen: maak slaapfeestjes makkelijk
01/07/2023
Game in stijl met de comfortabele Mr. E-ZY Chair
06/06/2023
Geef comfort cadeau: Mr. E-ZY als relatiegeschenk!
02/06/2023
Nooit meer betalen voor een strandbed met het Mr. E-ZY Sunbed
04/04/2023