Naar overzicht

Nooit meer betalen voor een strandbed met het Mr. E-ZY Sunbed

04/04/2023
Mr. E-ZY - Sunbed - Shiny Yellow model

Ervaar de ultieme vrijheid op het strand met het revolutionaire Mr. E-ZY Sunbed – nooit meer betalen voor een strandbed! Als strandliefhebber weet u dat een strandbed de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de zon, de zee en het zand. Maar vaak zijn alle strandbedden op mooie dagen al verhuurd, en als er nog bedjes beschikbaar zijn, betaalt u tegenwoordig al snel een paar tientjes. Dat is nu verleden tijd! Ontdek hier hoe u voorgoed afscheid kunt nemen van het betalen voor strandbedden.

Optimaal relaxen zonder gedoe

Laten we eerlijk zijn, niemand heeft zin om te sjouwen met stoelen of strandbedden. Naast het feit dat ze vaak zwaar zijn, kunnen ze ook nog eens uw auto beschadigen en zijn ze niet gemakkelijk mee te nemen op de fiets. De laatste jaren zijn de opblaasbare airloungers erg populair. Met deze handige opblaasbare stoelen kunt u heerlijk op het strand liggen zonder te hoeven sjouwen met zware strandstoelen. Maar er is één nadeel: u moet ze zelf opblazen. Het is een grappig gezicht om mensen al rennend lucht te zien scheppen voor hun luchtzak, wat onder andere viraal ging door influencer Bas Smit.

Automatisch opblazen voor ultiem gemak en comfort

Het Mr. E-ZY Sunbed is dé oplossing voor strandliefhebbers die willen ontspannen zonder gedoe. Het opblaasbare zonnebed vult zichzelf automatisch met slechts één druk op de knop van de ingebouwde powerbank. Geen gedoe meer met lucht scheppen, met één keer vullen kunt u de hele dag genieten van een heerlijk zonnebed waar u maar wilt. Het Mr. E-ZY Sunbed biedt het ultieme gemak en comfort.

Lichtgewicht en draagbaar voor moeiteloos vervoer

Wat dit zonnebed nog beter maakt, is dat het superlicht en compact is. U kunt het gemakkelijk over uw schouder meenemen, zonder gesjouw of zwaar getil. Met een gewicht van minder dan 2 kilogram is het Mr. E-ZY Sunbed een waar genot voor strandliefhebbers die willen genieten zonder gedoe.

Geniet van draadloos opladen en veelzijdig gebruik

Maar dat is niet alles! De powerbank van het Sunbed kan ook worden gebruikt om uw telefoon op te laden, zodat u altijd verbonden blijft, zelfs op het strand. Aan het einde van een heerlijke dag op het strand laat u het Sunbed eenvoudig leeglopen en neemt u het weer mee in de bijgeleverde ruime draagtas. En we hebben het hier niet alleen over het strand – het Mr. E-ZY Sunbed is geschikt voor allerlei gelegenheden. Of u nu in het park bent, op de camping, bij het zwembad, in uw eigen tuin, op uw camper, boot of waar dan ook, het Mr. E-ZY Sunbed biedt overal een uitkomst.

Comfortabel en duurzaam ontwerp voor optimale strandervaring!

Het zit- en ligcomfort van het Sunbed is werkelijk fantastisch. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een optimale ondersteuning en het duurzame materiaal zorgt ervoor dat u langdurig kan genieten van uw strandervaring. Duurzaam, comfortabel en gebruiksvriendelijk – het Mr. E-ZY Sunbed is een absolute musthave voor iedereen die wil ontspannen in stijl. Bestel het Mr. E-ZY Sunbed in de kleuren Midnight Blue of Shiny Yellow en geniet!

Ontdek de reislichte en zelfopblaasbare Mr. E-ZY zitzakken op festivalcampings
04/07/2023
Mr. E-ZY Sunbed ideaal voor kinderen: maak slaapfeestjes makkelijk
01/07/2023
Game in stijl met de comfortabele Mr. E-ZY Chair
06/06/2023
Geef comfort cadeau: Mr. E-ZY als relatiegeschenk!
02/06/2023
Ontdek de ultieme camperervaring met de Mr. E-ZY!
01/05/2023