Mr. E-ZY Lounger opblazen

Combineer comfort en merkbekendheid met de Mr. E-ZY zitzakken. Perfect als relatiegeschenk, bieden deze zitzakken ultiem comfort en laten ze uw merk opvallen. Verwen uw relaties en promoot uw merk met de Mr. E-ZY Lounger, Chair of Sunbed!

Creëer een ontspannen sfeer met Mr. E-ZY zitzakken voor buiten

Wilt u uw klanten en zakenrelaties verwennen met een geschenk dat zorgt voor ultiem comfort en ontspanning, terwijl het tegelijkertijd uw merknaam versterkt? Overweeg dan om Mr. E-ZY zitzakken als relatiegeschenk te geven, bedrukt met uw eigen merklogo. In tegenstelling tot traditionele zitzakken zijn de Mr. E-ZY zitzakken speciaal ontworpen voor buiten. Met deze opblaasbare lig- en zitzakken kunnen uw ontvangers op elke gewenste locatie hun eigen chillplek creëren, en tegelijkertijd uw merk op een stijlvolle en opvallende manier promoten.

Gemakkelijk in gebruik en draagbaar voor onderweg

De Mr. E-ZY Lounger, Chair en Sunbed bieden niet alleen ultiem comfort, maar zijn ook zeer praktisch in gebruik. Met slechts één druk op de knop van de ingebouwde powerbank vullen de zitzakken zichzelf binnen enkele minuten met lucht. Geen gedoe met pompen of blazen, gewoon ontspannen en genieten. Bovendien zijn de zitzakken licht van gewicht en worden ze geleverd met een handige draagtas, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn naar verschillende buitenlocaties. Door uw merklogo op de Mr. E-ZY zitzakken te laten bedrukken, wordt uw bedrijfsnaam en boodschap overal waar de zitzakken worden gebruikt, gepromoot.

Voor elk type ontvanger een passend model

Bij Mr. E-ZY hebben we verschillende modellen zitzakken om aan de behoeften van uw ontvangers te voldoen. De Chair is ideaal voor degenen die heerlijk willen ontspannen in de tuin of een comfortabele gamestoel thuis willen hebben. Als uw klanten en zakenrelaties meer van het loungen zijn, is de Lounger de perfecte keuze en tevens ook ons populairste model. En voor de zonaanbidders onder hen hebben we het Sunbed, een opblaasbare ligstoel waarmee ze optimaal kunnen genieten van hun dagjes strand. Met uw merklogo prominent aanwezig op de Mr. E-ZY zitzakken, creëert u niet alleen comfort, maar ook merkbekendheid en een positieve associatie met uw bedrijf.

Geïnteresseerd? Contact ons!

Wilt u de Mr. E-ZY modellen met uw merklogo als relatiegeschenk inzetten of heeft u interesse om ze te gebruiken bij een evenement van uw bedrijf? Neem dan contact op met onze B2B-partner Brandhouse uit Den Bosch via onderstaande gegevens. Zij kunnen u uitvoerig informeren over alle mogelijkheden om uw merk op de Mr. E-ZY zitzakken te laten bedrukken en u helpen bij het kiezen van de juiste zitzakken voor uw zakelijke geschenken. Geef uw klanten en zakenrelaties het ultieme comfort cadeau, terwijl u tegelijkertijd uw merknaam versterkt met de Mr. E-ZY zitzakken!

Brandhouse
E-Mail: sales@brandhouse.nl
Telefoon: 076-205 93 63

Ontdek de reislichte en zelfopblaasbare Mr. E-ZY zitzakken op festivalcampings
04/07/2023
Mr. E-ZY Sunbed ideaal voor kinderen: maak slaapfeestjes makkelijk
01/07/2023
Game in stijl met de comfortabele Mr. E-ZY Chair
06/06/2023
Ontdek de ultieme camperervaring met de Mr. E-ZY!
01/05/2023
Nooit meer betalen voor een strandbed met het Mr. E-ZY Sunbed
04/04/2023