Mr. E-ZY - Chair - Petrol Blue - gaming

Gamen is een favoriete bezigheid van veel mensen, of u nu één potje in de week speelt of de hele dag door. Stel u voor dat u kunt gamen met ultiem comfort én ontspanning?! De Mr. E-ZY zitzakken zijn speciaal ontworpen om u een ultieme game ervaring te bieden. Neem uw opblaasbare stoel en controller mee naar een vriend en speel uw spel!

Comfortabel gamen dankzij het design

De Mr. E-ZY Chair is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit zorgt voor ultiem comfort en plezier tijdens lange gamesessies. De opblaasbare stoel ondersteunt uw rug en biedt optimale ontspanning, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw spel. Of u nu zit of juist lekker onderuit wilt hangen, deze stoelen passen zich helemaal aan uw behoeften voor de perfecte houding van urenlang speelplezier.

Draagbaarheid en gemak

Dankzij het opblaasbare ontwerp van 1 kilogram zijn de opblaasbare stoelen van Mr. E-ZY zeer draagbaar. Met één druk op de knop is uw gamestoel opgeblazen. U kunt ze makkelijk verplaatsen of meenemen naar een andere locatie. Of u nu wilt gamen in de woonkamer, slaapkamer of zelfs buiten in uw tuin. Heeft u de stoel ergens naartoe meegenomen, maar moet u naar huis? Druk dan weer op de knop en de stoel is binnen no-time leeg gelopen.

Geïntegreerde powerbank-aansluiting

De opblaasbare gamestoelen bieden de mogelijkheid om uw controller aan te sluiten op een powerbank. Dit betekent dat u nooit meer hoeft te stoppen met gamen, omdat de batterij van uw controller leeg is. Sluit eenvoudig de controller aan op de powerbank, die in de stoel is geïntegreerd, en u kunt ongestoord doorgaan met al uw avonturen. Geen onderbrekingen meer, alleen eindeloos gamen!

Stijlvol gamen met de Mr. E-ZY Chair

De Mr. E-ZY opblaasbare stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen welke stoel het beste bij uw smaak en interieur past. U kunt kiezen tussen de kleuren: Light Gray, Army Green, Patrol Blue en Sea Green. Hierdoor heeft u niet alleen een gezellige game-ervaring, maar ook een vleugje stijl aan uw kamer of uw tuin. Shop de Mr. E-ZY Chair nu en game in stijl!

Ontdek de reislichte en zelfopblaasbare Mr. E-ZY zitzakken op festivalcampings
04/07/2023
Mr. E-ZY Sunbed ideaal voor kinderen: maak slaapfeestjes makkelijk
01/07/2023
Geef comfort cadeau: Mr. E-ZY als relatiegeschenk!
02/06/2023
Ontdek de ultieme camperervaring met de Mr. E-ZY!
01/05/2023
Nooit meer betalen voor een strandbed met het Mr. E-ZY Sunbed
04/04/2023